Je tuin beter beschermen tegen inbrekers

Geplaatst op

Het beschermen van je tuin tegen inbrekers is iets waar je zeker aandacht aan moet besteden. De meeste inbrekers gaan namelijk niet via de voorkant, maar proberen via de tuin je woning te betreden. Om deze reden zullen we hieronder een aantal tips verstrekken die ervoor gaan zorgen dat je tuin beter beschermd wordt tegen inbrekers. Deze tips zijn eenvoudig toe te passen en zorgen voor goede bescherming en een prettig gevoel.

Het inschakelen van een slotenmaker in de buurt

Als je woonachtig bent in Rotterdam en je hebt een mooie tuin, is het van belang dat je een schutting hebt met een poort die ervoor zorgt dat mensen buiten je tuin worden gehouden. Je hebt hier over het algemeen een poort met sleutels, maar het is aan te raden om een goed slot aan te schaffen en te monteren zodat deze niet eenvoudig open te krijgen is. Hierbij is het aan te raden om slotenmakerrotter-dam.nl in te schakelen. Deze hebben enorm veel ervaring met sloten en kan precies het juiste product voor je installeren zodat het inbreken via de poort een stuk lastiger wordt.

Zorgen voor camera’s in de tuin

Als je in het bezit bent van een tuin, is het aan te raden om diverse camera’s in en rondom de woning te plaatsen. Door camera’s op de poort te richten, heb je altijd goed beeldmateriaal van wanneer iemand besluit je tuin te betreden. Het voordeel hierbij is dat op het moment dat jij aangifte doet, je ook daadwerkelijk beeldmateriaal kunt meesturen. Dit zorgt ervoor dat je dossier beter onderbouwd is en dat de daders snel gepakt kunnen worden. 

Een alarmsysteem voor in de tuin

Tot slot is het ook aan te raden om een alarmsysteem aan te schaffen die je in de tuin kunt plaatsen. Hierbij is het aan te raden om het alarmsysteem in de buurt van je deur te plaatsen waar je de woning kunt betreden. Hiermee zorg jij ervoor dat je direct een signaal krijgt als iemand ongepast je woning wilt betreden. Wist je zelfs dat het mogelijk is om een automatische melding te versturen naar de Politie? 

Gerelateerde berichten

Over ons

We bieden je inspiratie via onze leuke blogs over tuindesign. Lees snel verder en doe je voordeel met de designtips.

Contactgegevens

Via info @ tuinenlauradingemans.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden